Premies

image
 

Premies

Vind door het bos de bomen terug met onze duidelijke bijstand. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en renoveer  je verstandig. Er zijn heel wat premies waar je gebruik van kan maken, afhankelijk van je belastbaar inkomen en afhankelijk van welke technologie je aanpakt in huis. Bestel je via EPC-advies een EPC, dan krijg je ook duidelijke tips, o.a. welke renovatie je het best eerst plant en welke premie hiervoor van toepassing is. 

image
 

EPC-labelpremie

Wanneer je huidige woning een EPC-label bezit van D of slechter, heb je recht op een premie van Fluvius wanneer je je EPC verbetert. De voorwaarden zijn niet zo hoog, en je krijgt ook een redelijke termijn om binnen te werken. Contacteer ons voor meer informatie, of nog beter, bestel je EPC-verslag bij ons.

image
 

EPC en huurindex

Je woning verhuren en index toepassen, dat kan enkel door een gunstig EPC-label voor te kunnen leggen. Voldoet je woning nog niet aan de eisen? Dan gaan we samen op zoek naar de beste en meest performante oplossing. Hoe? Door middel van een goedkope EPC-simulatie. Hierdoor sta je na je verbouwing niet voor een verrassing. 

Contacteer ons voor je project

Wij maken jouw opstart eenvoudig.

contacteer ons